marraskuu%202013%20035-normal.jpg

Pyhäinpäivän ateriamme oli lohi.Kuorrutin lohen pinaatilla(pakaste) pekoni ja sipulisilpulla...nam =P

Lisäkkeenä timajamiporkkanat ja muhennetut tilliperunat!

PINAATTIKUORRUTTEINEN LOHI:

lohifile

1/2 pss pakastepinaattia

1/2 pkt pekonia

1 silputtu sipuli

1 tl kurkumaa

1 tl pippuria

1 tl merisuolaa

1 tl kuivattua tilliä

1 prk ruokakermaa

 

Laita lohifile uunivuokaan.Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.Paista pekonia pannulla ja lisää joukkoon sipulisilppu,sekä pinaatti.Kuullottele hetki ja mausta seos.Levitä seos lohen päälle.Kaada vuokaa ruokakerma.Laita kala 200 asteiseen uuniin ja kypsennä 30-35 minuuttia.

Tarjoa lisäkkeenä porkkanoita ja muhennettuja tilliperunoita.

marraskuu%202013%20029-normal.jpg

marraskuu%202013%20033-normal.jpg