HEIN%C3%84KUU%20010-normal.jpg

Italianpataa on on joskus tullut ostettua sellaisessa pussissa,lisäät vain jauhelihan ja pata on hetken päästä valmis,mutta se on äärimmäisen helppoa tehdä myös itse ja taatusti hyvää ;)

ITALIANPATA:

400 g jauhelihaa

1 tl mustapippuria

1 tl paprikajauhetta

ripaus jauhelihamaustetta

1 tl basilikaa tai muuta yrttiä

2 rkl ketsuppia

1 silputtu sipuli

1 pss herne- maissi -paprikasekoitusta

2 dl makaronia(tässä kohtaa kaadoin vaan pussista sen kummemmin mittaamatta)

vettä

 pala lihaliemikuutiosta

Ruskistele jauheliha ja mausta se.Lisää joukkoon silputtu sipuli ja herne-maissi-paprikasekoitusSekoittele hetki.Lisää myös makaronit ,vettä ja liemikuution pala.Pata saa olla paksuhkoa,mutta lisää vettä jos se kuivuu liikaa.Anna kiehua hiljalleen,kunnes makaronit on kypsiä.Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.

HEIN%C3%84KUU%20009-normal.jpg