Italianpataa on on joskus tullut ostettua sellaisessa pussissa,lisäät vain jauhelihan ja pata on hetken päästä valmis,mutta se on äärimmäisen helppoa tehdä myös itse ja taatusti hyvää ;)
ITALIANPATA:
400 g jauhelihaa
1 tl mustapippuria
1 tl paprikajauhetta
ripaus jauhelihamaustetta
1 tl basilikaa tai muuta yrttiä
2 rkl ketsuppia
1 silputtu sipuli
1 pss herne- maissi -paprikasekoitusta
2 dl makaronia(tässä kohtaa kaadoin vaan pussista sen kummemmin mittaamatta)
vettä
pala lihaliemikuutiosta
Ruskistele jauheliha ja mausta se.Lisää joukkoon silputtu sipuli ja herne-maissi-paprikasekoitusSekoittele hetki.Lisää myös makaronit ,vettä ja liemikuution pala.Pata saa olla paksuhkoa,mutta lisää vettä jos se kuivuu liikaa.Anna kiehua hiljalleen,kunnes makaronit on kypsiä.Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.
Kommentit