Mies tykkää hirmuisesti porsaanlihoista,etenkin kinkusta,lavasta ja kyljestä.Tätä ruokaa ollaan syöty tänä kesänäkin aika usein(ei olla tehty grillissä,vaikka varmasti voisikin)tätä haudutellaan pitkkään miedossa lämmössä,luu irroitetaan ja liha paloitellaan tarjolle,NAM!!
YLIKYPSÄ PORSAANLAPA:
n.1kg 200 g porsaanlapa
öljyä
2 rkl fariinisokeria
2 tl grillimaustetta
turaus sinappia
ripaus suolaa ja pippuria
Sekoita öljystä fariinisokerista ja mausteista tahnamainen seos.(tarkista maku,tee oman maun mukaan)Hieos porsaankylki kauttaaltaan mausteseoksella.Anna maustua halutessasi muutma tunti(ollaan paistettua joskus hetikin)Laita kylki uunivuokaan ja paista 100 asteisessa uunissa 4 tuntia tai ylikin.Irroita luu kypsästä lihasta ja paloittele liha tarjolle.
lisänä oli myös puolisoni tekemiiä mustapekka-perunavuoka(ruokakerma oli siis mustapekka makua)
Kommentit