Kes%C3%A4kuu%20042-normal.jpg

Mies tykkää hirmuisesti porsaanlihoista,etenkin kinkusta,lavasta ja kyljestä.Tätä ruokaa ollaan syöty tänä kesänäkin aika usein(ei olla tehty grillissä,vaikka varmasti voisikin)tätä haudutellaan pitkkään miedossa lämmössä,luu irroitetaan ja liha paloitellaan tarjolle,NAM!!

YLIKYPSÄ PORSAANLAPA:

n.1kg 200 g porsaanlapa

öljyä

2 rkl fariinisokeria

2 tl grillimaustetta

turaus sinappia

ripaus suolaa ja pippuria

Sekoita öljystä fariinisokerista ja mausteista tahnamainen seos.(tarkista maku,tee oman maun mukaan)Hieos porsaankylki kauttaaltaan mausteseoksella.Anna maustua halutessasi muutma tunti(ollaan paistettua joskus hetikin)Laita kylki uunivuokaan ja paista 100 asteisessa uunissa 4 tuntia tai ylikin.Irroita luu kypsästä lihasta ja paloittele liha tarjolle.

HEIN%C3%84KUU%20025-normal.jpg

lisänä oli myös puolisoni tekemiiä mustapekka-perunavuoka(ruokakerma oli siis mustapekka makua)