P%C3%84%C3%84SI%C3%84INEN%20022-normal.j

Toisen Pääsiäispäivän jälkiruoka oli Kahvi-suklaajälkkäri...hyytelö vai hyydyke?!...huono kuva,mutta niin namia =P

KAHVI-SUKLAAHYYDYKE:

3 dl kahvia

4 liivatelehteä

1 dl sokeria

1 tl vaniljasokeria

150 g tummaa suklaata

2 dl kermaa

Laita liivatteet likoamaan kylmään runsaaseen veteen n.10 minuutiksi.Vatkaa kerma vaahdoksi,sulata suklaa mikroaaltouunissa tai vesihauteessa.Purista liivatteista vesi hyvin pois ja liuota ne kuumaan kahviin.Lisää kahvin joukkoon myös sokerit ja sulatettu suklaa.Anna hetken aikaa jäähtyä ja hyytyä.Sekoita jo hieman hyytyneeseen seokseen vaahdotettu kerma huolellisesti.Nostele seos tarjoiluastioihi ja anna olla viileässä muutamam tunti.Koristele.

P%C3%84%C3%84SI%C3%84INEN%20018-normal.j