helmikuu%202013%20100-normal.jpg

pistetään näin päin kuvat välillä,tässä kun näkyy täytteet hyvin ;) eli pizapäivää vietettiin taas taannoin...tälläkertaa täytteeksi jauhelihaa,kinkkurouhetta yms. lapset tykkäsivät tästä erityisesti

JAUHELIHA-KINKKUPIZZA:

2 dl vettä(lämmitä n.42 asteiseksi)

1 pss kuivahiivaa + 1 dl vehnäjauhoja

1/2 dl öljyä

1 tl suolaa

n.4 dl durumjauhoja

Sekoita lämpimään veteen jauhoihin sekoitettu kuivahiiva.Lisää myös öljy ja suola.Sekoita joukkoon durumjauohja ja vaivaa taikinaa kunnolla n.10 minuuttia,taikina on kiinteä,mutta pehmeä pallo.Kohot lämpimässä kaksinkertaiseksi.Kauli taikina pellin kokoiseksi.Lisää mieleiset täytteet ja paista 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

TÄYTE:

400 g jauhelihaa

1 tl suolaa, 1 tl pippuria

1 silputtu sipuli

herkkusieniä silputtuna

2 tl pizzamaustetta

2 rkl ketsuppia

1 rasia kinkkurouhetta

1 rasia minimozzarellaa

oliiveja

juustoraastetta

Ruskista jauheliha ja mausta se.Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja herkkusienet.Lisää joukkoon ketsuppia.Jäähdytä täytettä hieman.Levitä pizzapohjalle ensin tomaattikastiketta ja juustoraastetta.Sitten jauhelihaseos,kinkkurouhe,oliivit,halkaistuja kirsikkatomaatteja ja minimozzarellaa,päälle juustoraastetta.Paista 225 asteessa 15-20 minuuttia,tai kunnes pinta saa väriä ja pohja on kypsä.

helmikuu%202013%20101-normal.jpg