Tässä kiva uusi kokeilu(minulle uusi) vähän erilainen lanttulaatikko,hyvää oli yesHieman miedomman/pehmeämmän makuista kuin pelkästä lantusta tehty.

LANTTU-PALSTERNAKKALAATIKKO:
500 g lanttusosetta
200 g palsternakkaa
2 dl keitinlientä
3/4dl korppujauhoja
1 dl ranskankermaa
3 rkl siirappia
2 kanamunaa
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
(1/2 tl garam masala maustetta)
voita

Keitä palsternakat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.Soseuta juurekset ja ohenna keitinliemellä tarvittaessa.Sekoita soseeseen korppujauhot,ranskankerma,siirappi,munat,suola,valkopippuri(ja garam masala).Voitele vuoka ja kaada juuresseos siihen.Tee pintaan kuviot,ripota päälle korppujauhoja ja lisää voivokareita.Paista laatikkoa 175 asteisessa uunissa 1 1/2 tuntia ,kunnes pinta on kauniin ruskea ja laatikko on kypsä.