maanantai, 1. lokakuu 2012
Omenakiisseliä ja mascarponevaahtoa:
Voi että,tämä oli herkkua...ekan kerran tein mascarponevaahtoa,enkä oikein tiennyt miten tehdä.Hain netistä ohjetta ja niitähän oli monia monia erilaisia,joten sovelsin tämän ...ihanaa NAM minä kun rakastan kaikkea missä on omenaa,täytyy myös tehdä tätä omenakiisseli- pannacottaa uudestaan(kuva on niitä kadonneita:(
OMENAKIISSELI:
1 l vettä
1/2 l omeakuutioita
sokeria oman maun mukaan
kanelitanko
n.4 rkl perunajauhoja
tilkka vettä
2 tl vaniljasokeria
2 tl kanelia
Lisää omenakuutiot,sokeria ja kanelitanko veteen.Keitä omenat pehmeiksi.Ota kanelitanko pois.Soseuta omenat ja siivilöi sattumat .Sekoita kiisselipohjaan perunajauhosuuruste ja anna kiisselin pulpahdella muutama kerta.Lisää vaniljasokeria ja kaneli.
MASCARPONEVAAHTO:
1 prk kermaa
1/2 prk mascarponejuustoa
tomusokeria(oman maun mukaan)
2 tl vaniljasokeria
Vaahdota kerma.Lisää sokeri ja vaniljasokeri mascarponejuustoon.Sekoita kermavaahdon joukkoon.
Kommentit