Vappupäivän päivälliseksi söimme broileria. Broilerifileet saivat pintaansa hienonnetun auringonkukansiemen-fariinisokeriseoksen.Tosi herkullista yes siis ainakin,jos pitävät makean ja suolaisen liitosta.Lisukkeena,peruna-porkkana-persiljapyrettä, keitettyä vihreää parsaa ja maissia cheeky koitin tehdä mytös itse hollandaisekastiketta,mutta se nyt ei kummoista tullut,tosin kyllä sitä söi(netistä otin ohjeen,mutta maku...maku oli lähinnä voinen,enkä saanut siihen millään itselle mieluisaa makua)

FARIINI-AURINGONKUKANSIEMEN BROILERIFILEET:
8 broilerinfilettä
kevyt suolaus
öljy/voiseos
1 dl rouhittua auringonkukansiementä
1/2 dl fariinisokeria(näppituntumalla mentiin;)
ripaus pippuria,suolaa ja currya

Paista huoneenlämpöisiin broilerinfileisiin kaunis ruskea pinta.Mausta kevyesti suolalla.Sekoita rouhitut auringonkukansiemenet,fariinisokeri ja mausteet.Painele fileet molemmin puoli kuorrutukseen.Paista fileitä vielä n.12minuuttia 200 asteisessa uunissa