Parika-mangopossua ja rakuunaporkkanoita oli pääruoaksi...eli porsaanfileen kastikkeeseen käytin hieman mangososetta makeutta tuomaan

PAPRIKA-MANGOPORSAANFILE:
Porsaanfile
suolaa,pippuria
erivärisiä paprikoita pilkottuna
voi/öljy
1 tl currya ja paprikajauhetta
piri-piriä
pala lihaliemikuutiosta
1 tlk kermaa
3 rkl mangososetta
juustoraastetta

Ota file huoneenlämpöön.Leikkaa muutaman sentin paksuisiksi viipaleiksi.Mausta suolalla ja pippurilla.Paista voi/öljyseoksessa.Nosta palat uunivuokaan.Pilko paprikat ja mausteet, kuullottele niitä,voi-öljyseoksessa.Lisää kerma,liemikuutio ja mangosose.Kaada seos fileiden päälle uunivuokaan.Ripota pinnalle juustoraastetta.Paista n.10 minuuttia 200 asteisessa uunissa.Kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.