En meinannut kakkuja enempää tehdä,kuin tuon Glögi-taatelikakun,mutta koska Joulun aikaan käy paljon vieraita(kummeja,veljiä,siskoja jnr.)niin tein kuitenkin lisäkakkusen häthätään...liotin hedelmäpaloja rommi-vaniljaseoksessa

ROMMI-HEDELMÄKAKKU:

200 g margariinia

2 dl sokeria

3 kanamunaa

4 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

1 pkt hedelmäpaloja

2 rkl rusinoita

2-3 rkl rommia

2 tl vaniljasokeria

tilkka kermaa

Laita hedelmät ja rusinat marinoitumaan rommiin.Vatkaa margariini ja sokeri.Lisää kanamunat yksitellen,voimakkaasti vatkaten.Yhdistä kuivat aineet.Lisää ne  ja marinoituneet hedelmät taikinaan.Lisää vielä tilkkanen kermaa.Nostele taikina korppujauhotettuun kakkuvuokaan.Paista 175 asteisessa uunissa alatasolla tunnin verran.