Tutkittuani hieman mökin ympäristöä,löysin pikkuruisia raparperinvarsia,niistäpä piti isoin napsaista mukaan ja eikun leipomaan...kahveen kera keikauskakkua,sateisena sunnuntainapikkuisen pehmitin rapsuja,voissa ja sokerissa,ennen kakkuun lisäämistä.Taikinassa oli ranskankermaa,mahtoiko tuoda kuohkeuden ja pehmeyden mukanaan...mmm(tämän kanssa olisi passannut vaikka vaniljajätski,mutta menihän se noinkin,ilman mitään);)

RAPARPERI.BANAANIKEIKAUS:

175 g nargariinia

2 dl sokeria

2 munaa

3 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinajauhetta

vaniljasokeria

1 prk ranskankermaa

Vatkaa margariini ja sokeri kuohkeaksi.Lisää kanamunat yksitellen sekoittaen.Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne vuorotellen ranskankerman kanssa taikinaan.Sekoita hyvin,mutta turhia vaivaamatta.

VUOAN POHJALLE.

1 raparperinvarsi pilkottuna ja sokeri-voiseoksessa pehmmennettynä(enemmänkin voi käyttää)

1-2 banaania,riippuen koosta

vaniljasokeria

Levitä viipaloidut banaanit ja raparperiseos,leivinpaperilla päällystetyn vuoan pohjalle.Nostele kakkutaikina päälle.Paista 200 asteisessa uunissa noin 30-45 minuuttia.Kokeile kypsyyttä.

pikkuisen liian aikaisin otin kakun uunista,olisi saanut olla väriä enemmän