IMG_4578.jpg

Piiraassa siis persikkaa,vaniljarahkaa ja valkosuklaata...

PERSIKKA-VALKOSUKLAAPIIRAS:

150 g margariinia

3 dl jauhoja

1 tl leivinjauhetta

1 dl leseitä

1/2 dl sokeria

1 muna

Seoita kuivat aineet keskenään.Nypi ne pehmeän margariinin kanssa murumaiseksi.Lisää muna ja sekoita tasaiseksi.Painele taikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille.

TÄYTE:

1 prk vaniljarahkaa

1 prk turkkilaista jugurttia

vanilja aromia

1/2 valkosuklaa rouhittuna

persikoita viipaleina

pähkinärouhetta

Sekoita rahka,jugurtti,vanilja ja valkosuklaa.Kaada se piiraspohjalle.Lado päälle viipaloituja persikoita ja ripota pinnalle pähkinärouhetta.Paista 200 asteisessa uunissa 25-35 minuuttia.Lisää vielä lämpimän piiraan pinnalle valkosuklaarouhetta.

 IMG_4575.jpg