Photobucket
Isänpäivän kakku oli marenkihässäkkä Kinuskin levitys ei ihan luonnistunut marengin päälle,kun joku teki ensin kinuskin ja senjälkeen vasta kakun,niin eikös tuo pahuksen kinuski ehtinyt jo jähmettyä levittämättömään kuosiin no yhtä kaikki,maku oli passeli kuitenkin Kakkusen täytteenä,aprikoosi-jugurtti-kermatäyte.

MARENKI:

4 valkuaista

1 tl etikkaa

2,5 dl sokeria

1 tl maissitärkkelystä

 

APRIKOOSITÄYTE:

1 prk turkkilaista jugurttia

aprikoosihilloa

kanelia,vniljasokeria

1 prk vaahdotettua kermaa

Vatkaa huoneenlämpöiset valkuaiset ja etikka kovaksi vaahdoksi.Lisää sokeriin sekoitettu maissijauho ja loppu sokeri,pikkuhiljaa,koko ajan hyvin vatkaten.Seos on kiiltävää ja pysyy kulhossaan,vaikka kääntäisit sen ylösalaisin.Levitä uunipellille kaksi samansuuruista suorakaiteen muotoista levyä.Paista 150 asteisessa uunissa tunnin verran.Jäähdytä ja täytä kakku.

Photobucket