Omppokiisseli on hyvää myös näin...alkuperäisen vinkin nappasin Hesarista,mutta muunsin ohjeen itselle sopivaksi
JUGURTTIPANNACOTTA:
2 dl kermaa
1 dl maitoa
2 tl vaniljasokeria
2 rkl sokeria
1 tl kardemummaa
3 liivatelehteä
1 prk vaniljajugurttia
Liota liivatteet kylmässä vedessä.Kuumenna kerma ja sekoita siihen muut aineet.Lisää lionneet liivatteet.Sekoita lopuksi hieman jäähtyneeseen seokseen jugurtti.Kaada seos tarjoiluastioihin ja laita viileään hyytymään.
OMENAKIISSELI:
3 dl omenamehua
2 rkl perunajauhoja
kanelia
2 pientä omenaa pilkottuna
Kuumenna mehua,johon olet sekoittanut perunajauhot.Anna pulpahtaa ja nosta pois levyltä.Mausta kanelilla.Lisää omenakuutiot.Jäähdytä ja kaada hyytyneen pannacotan päälle.
Kommentit