Mökillä tuli tehtyä jauhelihasta aikas paljon ruokia..tässä kaksi eritavalla maustettua kastiketta.Toinen punartava porkkanainen kastike ja toinen kermainen stroganoff tyylinen,suolakurkkuineen.

 

PORKKANAINEN JAUHELIHAKASTIKE:

400 g jauhelihaa

sipulisilppua

porkkanaa raastettuna

2 rkl jauhoja

vettä

lihaliemikuutio

ketsuppia

pippuria,yrttejä

Ruskista jauheliha ja lisää joukkoon sipuli ja porkkanaraaste.Lisää joukkoon jauhot ja kääntele niitä hetken aikaa,jotta saavat väriä.Lisää joukkoon vesi,liemikuutio ja mausteita.Anna kiehua hiljalleen kymmenisen minuuttia.Tarkista maku

 

JAUHELIHASTOGANOFF:

400 g jauhelihaa

sipulia

ruokakermaa

liemikuutiosta pala

tomaattipyrettä t.ketsuppia

töräys sinappia

paprikajauhetta

kuutioitua maustekurkkua

Ruskistele jauheliha ja lisää joukkoon sipulisilppu.Lisää ruokakerma ja mausteet.Anna hautua hetken aikaa.Lisää lopuksi maustekurkkukuutiot.Tarkista maku.