Eipä oikeastaan nopeammaksi voi ruoantekeminen mennä...nyt kun on kaikenmaailman kiirettä suuntaan ja toiseen,opiskelua,työtä jne.on kiva turvautua pakastealtaan apureihin kauppareissulla käydessä...eli tähän keittoon käytin Isoja keittojuureksia,säästyy perunoiden ja muiden juuresten pilkkomiselta

 

PUNERTAVA JAUHELIHAKEITTO:

1 pss isoja keittojuureksia (750)

vettä

lihaliemijauhetta  (pussin ohjeen mukaan,tai liemikuutioita)

 paseerattua tomaattia oman maun mukaan

400 g jauhelihaa

ripaukset mausteita:pippuria,suolaa

 

Laita juurekset kiehumaan,lisää joukkoon liemijauhe ja anna kiehua hiljalleen.Paista sillävälin jauheliha ja mausta se.Lisää liha ja paseerattu tomaatti keiton joukkoon,anna kiehua vielä hetki.Tarkista maku.