Innostuin sitten minäkin tekemään tuota herkkusuklaata,joka jäi Nigella Lawsonin ohjelman jälkeen mieleen kummittelemaan...tätä on tehnyt muutkin bloggaajat mm.Emerald Cityn,Jack Bauer , Mimmi Mutikainen,Makunautintoja Mimmin Keittiöstä ja Kmsu,Kettuterroristit blogista.Itse tein persikkaisen version,käyttämällä tähän osaksi,Pandan Peach Passion suklaata...ihanan aromin tuo antoikin ja nyt minäkin käytin ensimmäistä kertaa tuota kuulua kondensoitua maitoa...2 purkkia löytyi marketista ja molemmat otin talteen,vaikka tuo oli mielestäni kyllä aika kallista tavaraa,joten en kovin usein sitä kyllä tule ostamaan ja sitä en osaa sanoa tuoko nimenomaan tuo kondensoitu maito mitä ominaisuuksia tähän suklaaseen,makua en mitenkään erottanut,enemmän maistui nuo herkkusuklaat Mutta yhtä kaikki ,IHANAA suklaata,suosittelen!!

PERSIKAN MAKUINEN SUKLAAFUDGET:

200 g tummaa suklaata(käytin Fazerin taloussuklaata)

130 g tummaa peach passion suklaata

1 prk kondensoitua maitoa

2 rkl voita

n.100 g pähkinäsekoitusta rouhittuna(pekaanipähkinöitä,cashewpähkinöitä ja saksanpähkinöitä)

Paloittele suklaa kattilaan,lisää joukkoon kondensoitu maito ja voi.Kuumenna miedolla lämmöllä hitaasti,niin,että ainekset sulavat tasaisesti.Lisää rouhitut pähkinät,sekoita hyvin.Levitä massa foliovuokaan tms.neliön malliseen vuokaan ja laita kylmään kovettumaan.Leikkaa fudget paloiksi,levystä tulee n.64 palaa.