mmm....makkarasoppaa.Tälläkertaa punertavassa liemessä,jonka maustoin siis punaisella pestolla ja vielä ketsuppitöräyksellä ja lisäsin joukkoon vielä makaronia...herkkua tuli vaikka itse sanon,lapset tykkäsivät kovasti

runsaasti persiljaa vielä päälle...

 

MAKKARA-MAKARONIKEITTO:

8 perunaa kuorittuna ja lohkottuna

vettä

2 pss keittojuureksia

lihaliemikuutio

pala punaista paprikaa paloiteltuna

kourallinen jos toinenkin sarvimakaronia

1 pkt kevyttä lenkkiä paloiteltuna

töräys ketsuppia

muutama rkl punaista pestoa (huom.oman maun mukaan)

persiljaa

tarvittaessa mausteita oman maun mukaan

 

Laita perunat kiehumaan runsaaseen veteen(itse parhaiten näet paljonko vettä tarvitaan,itse laitan niin että perunat hyvin peittyvät ja on reilusti siitä ylikin)viskaa joukkoon keittojuurekset(laitan aina samaan aikaan perunoiden kanssa,että kypsyvät hyvin)mausta keitto liemikuutiolla.Anna juuresten kiehua hetken (20 minuuttia)aikaa.Lisää pilkottua paprikaa ja makaronit.Keitä hiljakseen.Lisää makkarapalat,kun makaronit on lähes kypsiä.Anna poreilla vielä  hetki.Mausta ketsupilla,pestolla ja persiljalla.Tarkista maku...NAM