Tein myöskin ensimmäisen kerran suoklaakuorrutteisen kakun(tai en ihan ensimmäistä,Nigellan kakkuja löytyykin täältä,pitää tutkia onko samanmoiset ohjeet)

Eihän tuo täydellisesti onnistunut,liian äkkiä valutin suklaakuorrutteen ja suuri osa siitä valui lautaselle olisi pitänyt antaa jähmettyä kauemmin...no seuraavan kerran sitten

SUKLAAKUORRUTE:

200 g tummaa suklaata (fazerin käytin)

1,5 dl kermaa

nokare voita

 Tämän voi tehdä kai monellakin tapaa..mikrossa ja liedellä.Kuumenna kerma ja paloittele suklaa joukkoon.Sekoita hyvin.Huom.älä anna kerman kiehua!!Ota seos liedeltä,sekoittele nokare pehmeää voita joukkoon.Anna seoksen jäähtyä ja hieman(enemmänkin,kuin minä) jähmettyä ja kaada se sitten kakun päälle ja levitä reunoille.Ehkä laitan seuraavan kerran vaan 1 dl kermaa,tuo 1,5 taisi olla hieman liikaa?!!