Pyhäinpäivän ateria...Murekkeen päälle tuli kerros Aura-juustoa ja uunissa paistetut punasipulit...tämä oli niin äärettömän hyvää kuvat eivät nyt taas suostuneet onnistumaan...

 

500 g jauhelihaa

1 sipuli silputtuna, ja kuullotettuna tilkassa öljyä

1 dl korppujauhoja

2 dl ruokakermaa tai vettä

1 tl pippuria

1 tl suolaa

(muita mausteita oman maun mukaan)

 

PÄÄLLE:aurajuustoa murusteltuna ja uunissa kypsennettyä punasipulia

 

Anna korppujauhojen turvota hetki ruokakermassa.Lisää joukkoon jauheliha,kuullotettu sipulisilppu ja mausteet.Sekoita massa hyvin.Muotoile pyöreä mureke.

 

KANTRIPERUNAT:

rosamundaperunaa viipaleina

suolaa ja pippuria

1/2 tl rakuunaa

öljyä

 

Pyörittele perunoita tilkassa öljyä(tai sivele öljy perunoile) ja mausta ne.Lado ne uunipellille ja levitä punasipulisuikaleet myös.Ripsota sipuleille öljyä myös hieman.Kypsennä 225 asteessa noin 15 minuuttia.Nosta mureke samalle pellille ja jatka kypsentämistä n.15 -20 minuuttia.

niin ja ohjeen mies oli löytänyt Aki Wahlmanin resepteistä