jälkkäreitäkin on tullut viimeaikoina tehtyä,tätä pannaria jäi ylikin,joten sitä syötiin myös välipalana

kermana,floravispi,johon sekoitin bb:vaniljakastikejauhetta ja mausteeksi kanelia ja vaniljasokeria,NAM

 

RAHKAPANNUKAKKU:

4 dl vehnäjauhoja

1/2 dl vehnäleseitä

1/2 dl sokeria

ripaus suolaa

1 tl leivinjauhetta

2 munaa

2 dl rahkaa + 1 rkl vaniljasokeria (olisin laittanut vaniljarahkaa,mutta sitä en saanutkaan kaupasta)

7-8 dl maitoa

1/2 dl  sulatettua margariinia tai öljyä

 

Sekoita kulhossa kuivat aineet.Lisää munat,rahka,maito ja sulatettu rasva,sekoita hyvin.Anna taikinan turvota puolisen tuntia.Paista 225 asteisessa uunissa 40-45 minuuttia,tai kunnes pannari on kauniin ruskea ja kypsä.