Tämän keiton valmisti ukkokulta ja tästä on jo aikaa.Keittossa oli perunaa,porkkanaa,tilliä ja  Koskenlaskija sulatejuustoa(voimakasta)

 

LOHI-JUUSTOKEITTO:

6 perunaa kuorittuna ja lohkottuna

 vajaa pss baby-porkkanoita

vettä

loraus maitoa

pala kalaliemikuutiosta

pala fileoitua lohta,olisko ollut joku 1/2 kiloa

tilliä

1/2 pkt voimakasta koskenlaskijajuustoa

 

Laita perunat kiehumaan kattilaan.Lisää porkkanat.Mausta liemikuutiolla.Paloittele lohi ja lisää keiton joukkoon.Anna kiehua hiljalleen kunnes lohi kypsyy.Lisää loppupuolella juusto nokareina niin,että se sulaa keiton joukkoon.Lisää tilli ja mausteita tarpeen mukaan.

Mieheni halusi,että keitto on paksua ja sen huomaa kuvastakin