Kylmäsavulohta oli senverran,että tein siitä vielä laatikkoruoan...tästä tuli älyttömän hyvää,suosittelen

Joukossa porkkanaa ja Kippari-ruokakermaa.

 

KIPPARIN-LOHILAATIKKO:

5 isoa perunaa ohuina viipaleina

4 porkkanaa ohuina  viipaleina(pienehköjä)

1 silputtu keltasipuli

muutama ohut siivu savujuustoa

ripsaus valkopippuria

1 prk Kippari-ruokakermaa

arviolta 300 g kylmäsavulohta ohuina viipaleina

 

Lado viipaloidut peruna,porkkanat,lohet ja savujuustot,kerroksittain uunivuokaan.Ripsauta hieman valkopippuria mukaan.Kaada päälle ruokakerma.Paista 200 asteisessa uunissa reilu tunti,kunnes juurekset ovat kypsät.

huom.suolaa en lisännyt yhtään,koska suolaisuutta tuli sekä lohesta,että juustosta ja ruokakermasta.