1352146898_img-efdac2c975511ed8be8a05b12

Viikonlopun herkkuja lisää...mies teki iltapalaksi katkarapuherkkua,oliko tuo nyt kasaria vai pataa tms. kaivelen ohjeen esiin myöhemmin ja lisäilen tänne...oli herkkuaKieli ulkona

 

KATKARAPUKASARI:

3 rkl voita

1 silputtu sipuli

2 hienonnettua valkosipulinkynttä

2 isohkoa tomaattia (kalttaa tomaatit)

1-2 dl kermaa

1-2 rkl makeaa chilikastiketta

1 laakerinlehti

1 pss katkarapuja (olikohan 250-300 g)

ripaus suolaa

valkopippuria

hienonnettua tilliä

 

Kuumenna voi ja kuullota sipulit.Lisää kaltatut kuutioidut tomaatit.Lisää joukkoon kerma,chilikastike ja laakerinlehti.Anna kastikkeen kiehua hetken aikaa kokoon.Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna,kunnes katkaravut pehmenevät.huom.ÄLÄ KEITÄ!Lisää mausteet ja tilli,Tarkista maku!Tarjoa patongin kera.

 

1352146900_img-6b2f9cabf488d050554c63b22

herkkua jäi sen verran yli,että söimme sitä seuraavana päivänä pikkuannokset nuudelien kera.