1239782925_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pasha kuuluu ehdottomasti Pääsiäispöydän jälkiruokiinKieli ulkona

 

PASHA:

100 g voita
1 dl sokeria
2 prk rahkaa
1 muna
2 tl vaniljasokeria
1/2 sitruunan mehua ja kuorta
1/2 dl rusinoita (myöskin sukaatteka voi halutessaan käyttää)
1 dl mantelirouhetta
muutama persikka paloiteltuna
1 prk kermaa

Vatkaa rasva ja sokeri kuohkeaksi.Lisää joukkoon rahkat,muna ja kaikki mausteainekset,sekoita hyvin.Lopuksi sekoita joukkoon vaahdotettu kerma kevyesti,mutta hyvin nostellen.Kaada seos pashamuotteihin.Anna valua viileässä yön yli.Koristele.

Huom.muottina taas kahvinsuodatin.

 

1239782942_img-d41d8cd98f00b204e9800998e