juureksina porkkana ja bataatti,sekä sipulia ja ihan oikeata kermaa loraus joukkoon
400 g porsaanlihasuikaleita
suolaa,mustapippuria,valkopippuria,paprikajauhetta(tai muita mausteita oman maun mukaan)
1 sipuli silputtuna
3-4 porkkanaa lohkoina
pala bataattia paloiteltuna
vettä
pala lihaliemikuutiosta murustettuna(ihan siis sormenpään kokoinen pala)
1/2 prk kermaa
Ruskistele lihasuikaleita öljy-margariiniseoksessa,mausta ne.Lisää joukkoon sipuli sekä lohkotut juurekset.Kuullottele hetken aikaa,niin että juureksetkin saavat hieman väriä.Kaada ainekset uunivuokaan/pataan.Huuhdo pannu vedellä ja lisää se ainesten joukkoon(n.ainesten puoleen väliin vettä)murustele pala liemikuutiosta joukkoon.Anna hautua 200 asteisessa uunissa reilun tunnin verran ja lisää loppupuolella kerma,hauduta vielä hetki.Tarjoa riisin ja kasvisten kera.
huom.bataatti kypsyy nopsaan,joten se meni todella pehmeäksi, osittain ''muusiksi''mutta ei meitä haitannut ;)
Kommentit