viikonlopulla syötiin myös lohta kastikkeen muodossa ja sen lisäkkenä peruna-sipuli-maissivuokaa.

Nyt täytyy lisätä,että yleensä en ole tykännyt marinoidusta kalasta,mutta tämä oli kiva yllätys oli hyvää ja kalapalat ihan mukavan kokoisia!!

 

250 g sitruunamarinoituja lohisuikaleita(nyt en muistakkaan kenen valmistamia oli,mutta taisi paketissa lukea kalaneuvos?!)

pala purjoa suikaloituna

tilkkanen öljyä

1 prk ruokakermaa

lisämausteiksi,kurkumaa,valkopippuria

muutama kirsikkatomaatinlohko

 

Kuullottele kalapaloja ja purjoa öljytilkassa.Kaada joukkoon kerma ja kirsikkatomaatinlohkot.Anna hautua hiljalleen muutama minuutti.Tarkista maku ja lisää oman maun mukaan lisämausteita.

 

 peruna-sipuli-maissivuoka.

 

1 pss peruna-sipulisekoitusta

1/2 prk makeaa maissia(valutettu)

suolaa,pippuria,tilkka soijaa

2 munaa

n. 4-5  dl maitoa

valkopippuria ropaus

 

Lado ainekset kerroksiattain vuokaan.Mausta välit.Sekoita munamaito,mausta valkopippurilla.Kaada vuokaan,Paista 200 asteisessa uunissa tunnin verran.

 

laitan nämä kuvat peräjälkeen,kun niistä näkyy niin ihanasti miten Aurinko meitä jo helli...

ylemässä taas näkyy tuo ruoka paremmin Silmänisku