1235206871_helmikuu 017.JPG

 

synttäreille Cappuccinolla maustettua tiikerikakkua Kieli ulkona

 

CAPPUCCINOTIIKERI:

200 g margariinia

2 dl sokeria

2 munaa

1 dl Pirkan karamelli-cappucinojauhetta

3 dl vehnäjuhoja

2 tl leivinjauhetta

3 tl vaniljasokeria

2 rkl tummaa kaakaojauhetta

muutama rivi omarsuklaata rouhittuna

loraus kermaa

 

Vaahdota rasva ja sokeri kuohkeaksi.Lisää munat yksitellen,voimakkaasti vatkaten.Yhdistä jauhoihin leivinjauhe,cappuccinojauhe ja vaniljasokeri ja lisää ne rasvaseokseen,hyvin sekoittaen.Ota osa taikinaa toiseen kulhoon ja lisää siihen kaakaojauhe,sekä rouhittu suklaa.Nostele voideltuun korppujauhotettuun kakkuvuokaan ensin vaaleaa taikinaa, sitten tummaa ja lopuksi vaaleaa.Pistele haarukalla taikinaa,pohjaan asti,näin saat raidat tiikerille ;) Paista 175 asteisessa uunissa tunnin verran.

 

1235328750_helmikuu 053.JPG

 

tätä kehuttiin pehmeäksi/meheväksi Silmänisku