1978767.jpg

juustoiseen seihin otin  vinkkiä Mimmi Mutikaiselta...juustona käytin cheddaria ja reilusti tilliä vielä mukaan.
Ohje Mimmiltä suluissa muutokseni.

Juustosei

4 palan paketti pakasteseitä

200 g sulatejuustoa ( esim Olympia) (minä pilkoin 200 g cheddaria joukkoon)

2 dl maitoa

(vaaleaa kastikesuurusta) (käytin vehnäjauhoja)

ruohosipulia (reilusti tilliä)

suolaa, sitruunapippuria, currya

Pane kalapalat uuunivuokaan, ripsauta suolaa vähän päälle ja laita ne sellaisenaan uuniin kypsymään 175-200 asteiseen uuniin n. 15 min. Kuumenna kastikkeen juusto + maito kattilassa kiehuvaksi, suurusta halutessasi kastiketta vähän sakeammaksi suurusteella + mausta kastike. Kaada kastike kalojen päälle ja jatka kypsentämistä kunnes kala on kypsää.