1738980.jpg

Mutikaisen Mimmillä oli niin äärettömän herkullisia Pannupizzoja blogissaan,että olihan ihan pakko itsekkin kokeilla...en ole kuunaan tehnyt!!Hyvää kyllä tuli,mutta täytyy todeta että uusi kokeilu on edessä,nimittäin tältä leipurilta loppuivat jauhot kesken,joten jatkoin pohjaa myös kaurahiutaleilla ja ruisjauhoilla,ei siinä sinänsä mitään,pohja oli oikein maukas,eikä nuo sitä mitenkään pilanneet,mutta haluan kuitenkin kokeilla myös ilman mitään lisäyksiä tai muutoksia ;D Lapset kehuivat kilvan,oli kuulemma parasta pizzaa <3

Tässä Mimmiltä kopsattu pohjan ohje:

Pannupitsa

Pohja:

2dl vettä
3tl kuivahiivaa
1tl sokeria
3/4 tl suolaa,
3½ - 4dl vehnäjauhoja ( minä laitoin puolet durum-jauhoja)

+ minä lisäsin taikinaan ½ dl öljyä

 

Lämmitä vesi 42 asteiseksi. Lisää joukkoon sokeri, suola, öljy ja pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva. Alusta loput jauhot vähitellen. Taikina saa jäädä melko löysäksi. Kohota taikina kaksinkertaiseksi.

Voitele 1 sopiva uunivuoka (esim. matalareunainen piirakkavuoka, halk. n.30cm) reilulla määrällä öljyä. Taputtele taikina jauhotetuin käsin vuoan pohjalle ja reunoille. Levitä päälle pitsakastike ja osa juustoraasteesta. Lisää täytteet sekä lopuksi loput juustoraasteesta. Paista n. 250 asteessa uunin alatasolla  15 - 20 min.


Kastikkeen minä tein pestokastikkeesta ja tomaattiketsupista.Täytteeksi katkarapuja,tonnikalaa,oliiveja,kinkkusuikaletta,tomaattia ja juustoa.

1738981.jpg