1439274.jpg

Aikuisille kebabia...tein pitaleipiä itse,mutta kuinkas taas kävikään,pilalle meni,eivät nousseet palleroiksi taaskaan,joten sen tarkempaa kuvaa en laita(lisäys: ohjetta tutkiessani nyt uudestaan,tein ihan selkeitä virheitä pitaleipien teossa,koska luotin vaan omaan muistiini tekovaiheessa)...tänään uusi yritys.lihaa meinaan riittää ;)

KEBAB-LIHA:
2 kg naudan jauhelihaa
n.90 g aromisuolaa
n.30 g mustapippuria

Laita ainekset monitoimikoneen kulhoon ja anna koneen käydä pitkään,niin että saat mahdollisimman tiiviin(kiinteän)massan...muotoile taikinasta pötkö,jonka käärit folioon tiukaksi paketiksi.Paista kebablihaa 100 asteisessa uunissa 4 tuntia!!

Tälläkertaa mausteiden määrää vähennettiin,koska lapset ovat pitäneet lihaa liian tulisena.Nyt oli heillekkin sopivaa....9 vuotiaamme söi tänään 3 tortillaa,joissa oli vihanneksia ja kebablihaa,sekä kermaviilikastiketta =)


1439275.jpg

1439289.jpg

tässä kebabliha menossa uuniin,tiiviissä paketissa.(pakettiin ei meillä tehdä reikiä,niinkuin jossain ohjeissa neuvotaan tekemään)