1465656.jpg

Mausteina mm.basilika,pippurisekoitus,paprikajauhe,aromisuola ja valkosipulijauhe,ketsuppia myös jauhelihan joukkoon.

5 dl makaroneja (keitä lähes kypsiksi vedessä)

400 g vähärasvaista jauhelihaa
1 silputtu sipuli
pippurisekoitusta
aromisuolaa
valkosipulijauhetta
kuivattua basilikaa
loraus ketsuppia
9 kirsikkatomaattia paloiteltun
2 munaa
5 dl maitoa
paprikajauhetta
juustoraastetta

Ruskista jauheliha pannulla.Lisää silputtu sipuli kuullottumaan joukkoon.Lisää myöskin kirsikkatomaatin puolikkaat.Mausta.Tarkista maku.Vatkaa munat ja maito sekaisin,mausta paprikajauheella.Lado uunivuokaan vuorotellen keitettyä makaronia ja jauhelihaseosta.Päällimmäiseksi makaronia.Kaada munamaito joukkoon ja ripota päälle juustoraastetta.Paista 175 asteisessa uunissa tunnin verran,ehkä himpun yli.

1465649.jpg

päällä hieman juustoraastetta.