1378214.jpg

Jauhelihaa,sipulia,tomaattiketsuppia,kirsikkatomaattia ja vielä aurinkokuivattua tomaattia...

400 g naudan jauhelihaa(rasvaa 15 %)
1 silputtu sipuli
valkosipulia maun mukaan
jauhoja 2 rkl
1/2 lihaliemikuutio
vettä
loraus ketsuppia
muutama aurinkokuivattu tomaatti pilkottuna
muutama kirsikkatomaatti paloiteltuna
pippuria,yrttejä ym.mausteita oman maun mukaan

Ruskistele jauhelihaa ja sipulia pannulla.Ripottele päälle jauhoja,kääntele niitä hetki.Lisää joukkoon vettä,liemikuutio ja sekoita hyvin.Mausta kastike.Pilko joukkoon aurinkokuivatut tomaatit ja anna kastikeen kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.Lisää loppupuolella pilkotut kirsikkatomaatit,anna poreilla vielä hetki.Tarkista maku.