1303114.jpg

POHJA:
200 g hapankorppuja
0,5 dl lihalientä

Hienonna hapankorput ja sekoita niihin lihaliemi.Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

SAVUPOROTÄYTE:
5 liivatelehteä.Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen,noin 10 minuutiksi.
400 g savuporoa pilkottuna
3 dl kermaa vaahdotettuna
200 g ruohosipulituorejuustoa
mustapippuria ja timjamia

Yhdistä vaahdotettu kerma ja tuorejuusto.Lisää joukkoon paloiteltu poro ja mausteet.Purista liivatteista vedet pois ja liuota ne kuumaan vesitilkkaan.Lisää jäähtyneenä seokseen.Kaada täyte hapankorppupohjan päälle,peitä kelmulla.Anna hyytyä yön yli jääkaapissa.Koristele kermaruusukeilla ja parikalla.Itse laitoin päälle vielä muutaman aprikoosisiivun.


1303112.jpg