1243242.jpg

Ei mitään kevytruokaa ;D liha oli herkullista,pehmeää suussasulavaa,sen verran pitää kehua ;)

Porsaanfile
suolaa,pippuria
kermaa
sinappia
tilkkanen soijaa
mausteita oman maun mukaan:pippuria,suolaa,rosmariinia tms.

Ota file huoneenlämpöön hyvissä ajoin(meillä taisi olla tunnin työpöydällä).Ruskista file kauttaltaan kauniin ruskeaksi,margariini-öljyseoksessa,mausta suolalla ja pippurilla.Kääri file folioon hetkeksi.Kaada kerma samalle pannulle,jolla paistoit lihan(käytin reilun 2 dl kuohukermaa)Anna kerman kiehua,niin sanotusti kasaan.Mausta kastike sinapilla,tilkalla soijaa ja ripauksella haluamiasi mausteita.Maistele ja lisää mausteita tarpeen mukaan.Leikkaa file, muutaman sentin paksuisiksi viipaleiksi ja nosta palat uunivuokaan.Kaada kastike päälle ja laita vuoka 200 asteiseen uuniin noin 8 minuutiksi.

1243263.jpg

Tässä juuri uunista otettuna.