1105825.jpg

 avatussa purkissa oli vielä papuja,ne piti käyttää pois....niinpä tein tätä keittoa,josta tulikin tosi hyvää =)

1 silputtu sipuli
valkosipulisilppua oman maun mukaan
tippa öljyä
1 prk yrtti-tomaattimurskaa
1/2 prk vettä(tai hieman enemmän)
1/2 kasvisliemikuutio
nokare tuorejuustoa(jos haluat,voi jättää poiskin)
loraus kevyttä ruokakermaa
1 dl valkoisia papuja(valutettuna)
keitettyjä nuudeleita(sen verran kuin haluat laittaa)
(lisää muita mausteita tarvittaessa esim.yrttejä,pippuria)

Kuullota sipuleita tilkassa öljyä.Kumoa tomaattimurska joukkoon,lisää vesi ja liemikuutio.Anna keiton kiehua 20 minuuttia hiljalleen.Soseuta keitto sauvasekoittimella,lisää tuorejuusto ja ruokakerma ja anna kiehahtaa,niin että juusto sulaa.Lisää pavut ja nuudelit,kuumenna.Päälle laitoin muutaman palan mozzarellajuustoa(feta kävisi varmaan myös).