1134529.jpg

Sekahedelmiä ja kirsikoita ''marinoin''rommi-kirsikkaliemessä...

200 g margariinia
2 dl sokeria
3 munaa
3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinajauhetta
150 g pilkottuja sekahedelmiä(pilkoin saksilla)
1/2 prk kirsikoita
1/2 dl rommia
loraus kirsikoiden lientä
2 tl vaniljasokeria

Laita pilkotut sekahedelmät ja kirsikat rommi-kirsikkaliemi-vaniljasokeri seokseen maustumaan.Vatkaa margariini ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.Sekoita munat,yksitellen voimakkaasti vatkaten  joukkoon.Sekoita leivinjauhe ja marinoituneet hedelmät vehnäjauhoihin.Yhdistä ne lusikalla nostellen margariiniseokseen.Nostele taikina korppujauhotettuun vuokaan.Paista 175 asteisessa uunissa tunnin verran.