1002005.jpg

Mimmi Mutikaiselta olen idean napannut:Kiitos Mimmi M!!!=)
Täytin murekkeen mozzarellajuustolla...

500 g naudan jauhelihaa
1 pss sipulikeittoaineksia
3 rkl korppujauhoja
1,5 dl dl vettä
1 muna

täytteeksi mozzarellajuustoa viipaleina
päälle pekonisiivuja

Anna sipulikeitoan ja korppujauhojen turvota hetken aikaa.Lisää jauheliha sekä kanamuna ja sekoita hyvin jauhelihamassaksi.Mutoile puolet taikinasta uunivuokaan.Levitä päälle mozzarellasiivuja.Levitä päälle loput jauhelihataikinasta ja peitä pinta pekoniviivuilla,jos et halua käyttää pekonia,voit ripotella pinnalle vaikka korppujauhoja.Paista mureketta noin 40 minuuttia uunissa(voit paiston välillä noin 20 min,jälkeen ottaa murekkeen uunista ja leikata sen valmiisiin paloihin ja paistaa vielä loput ajasta).Tarjoa herkullisien perunoiden ja raikkaan salaatin/raasteen kera.

1002006.jpg

kastikkeenkin tein...

1002001.jpg

murekkeen päälle vielä pekonia :D