849499.jpg

Taannoin sain kanttarellikeittoa hyvityslahjaksi...en siitä halunnut keittoa valmistaa,joten käytin ainekset jauhelihataikinaan,lisäsinpä joukkoon vielä soijarouhettakin muutaman lusikallisen...Hyviä! Lisäkkeenä keitettyä perunaa ja raejuustosalaattia.Niin ja kastikkeen tein normaaliin tapaan ruskistamalla jauhoja ja ohentamalla vedellä...ohjetta tulossa myöhemmin.

400 g jauhelihaa
1 pss kanttarellikeitto aineksia + krutongit(oli keiton mukana)
2 rkl korppujauhoja
3 rkl soijarouhetta
1 dl vettä
ripsaus valkosipulijauhetta ja paprikajauhetta

Anna kanttarellikeiton ainesten,korppujauhojen ja soijarouheen turvota vedessä hetken aikaa n. 10 minuuttia.Lisää jauheliha ja mausteet.(voit paistaa koepullan ja tarkistaa maun)Pyörittele öljytyin käsin tasakokoisia lihapullia.Nosta uunipellille ja paista 200 asteessa noin15 -20 minuuttia.Tarjoa raejuustosalaatin ja perunoiden kera.(tai perunamuusin)