654505.jpg

Pullaa lapsosille ja vähän isommillekkin ;)
Täytteeseen keittelin raparperista ja sokerista hillokkeen,maustoin vaniljalla ja kanelilla...lisäksi...arvaatte varmaan vanhanajan vaniljkastiketta(bb):D

PULLATAIKINA

3 dl maitoa
pala hiivaa
1 dl sokeria
1 muna
1 rkl kardemummaa
ripaus suolaa
100 g margariinia sulatettuna
vehnäjauhoja




TÄYTE:
n. 400-500 g raparperiä
sokeria oman maun mukaan
vettä
kanelia ja vaniljasokeria
1 pss vanhanajan vaniljakastiketta(valmista 3 dl maitoa)

Keitä raparperit tilkassa vettä,johon olet lisännyt sokeria.Maistele niin tiedät miten makeaa haluat.Mausta pehmenneet raparperit kanelilla ja vaniljasokerilla.Jäähdytä.
Kaulitse pullataikinasta suorakaiteen muotoinen levy ja levitä sille raparperiseosta ja vaniljakastiketta.Kääri rullalle ja leikkaa muutaman sentin vahvuisiksi paloiksi.Nostele palat voideltuun irtopohjavuokaan vieri viereen.Nostata bostonia hetki.Voitele kanamunalla ja ripottele pinnalle raesokeria.Paista 175 asteisessa uunissa alatasolla kauniin ruskeaksi.

659023.jpg