500464.jpg

Vieraita varten tein tämmöisen Pääsiäsikakun...

200 g digestive keksejä hienonnettuna
75 margariinia sulatettuna

Sekoita keksimurut ja margariini.Painele seos irtopohjavuokaan.Laita vuoka viileään siksi aikaa kun teet täytteet.

VADELMA-KARPALOSUKLAA TÄYTE:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl tummaa kaakaojauhetta
100 g rouhittua vadelma-karpalosuklaata(tai lastuja)
sokeria oman maun mukaan
2 dl kermaa vaahdotettuna
4 liivatelehteä + tilkka vettä

Laita molempien täytteiden liivatteet likoamaan kylmään runsaaseen veteen.Sekoita tuorejuustoon,kaakaojauhe,suklaarouhe ja sokeri.Liuota liivatteet, kuumaan vesitilkkaan(n.1-2 rkl)jäähdytä hetki ja sekoita ohuena nauhana tuorejuustoseokseen.Vatkaa kerma vaahdoksi ja nostele  suklaatäytteeseen.Levitä täyte keksipohjalle ja laita vuoka viileään,siksi aikaa kun teet toisen täytteen.

PERSIKKATÄYTE:
3-4 persikanpuolikasta
1 tlk rahkaa
1 tlk flora vispiä(jätä hieman koristeluun)
sokeria oman maun mukaan
vaniljasokeria
4 liivatelehteä + tilkka persikkalientä

Soseuta persikat.Sekoita rahka persikkasoseen joukkoon.Mausta sokereilla oman maun mukaan.Vatkaa flora vispi kovaksi vaahdoksi.Liuota liivatteet kuumaan persikkaliemeen ja sekoita ohuena nauhana persikkaseokseen.Sekoita vaahdotettu flora vispi nostellen joukkoon,(jättäen pienen osan värjäystä ja koristelua varten).Levitä persikkatäyte suklaatäytteen päälle.Anna kakun olla viileässä noin 4 tuntia tai yön yli.Koristele kakku värjätyllä flora vispillä ja pääsiäisnameilla!

500476.jpg

tässä kerrokset näkyvät paremmin...

500467.jpg

tässä kakku ennen koristeita!!