520864.jpg

400 g possunsuikalelihoja
1 punasipuli silputtuna
suolaa,pippuria,kurkumaa
2 päärynää pilkottuna
1 prk ruokakermaa
1 tl sinappia
juustoraastetta(tähän olisi varmaan sopinut myös homejuusto)

Ruskistele lihat pannulla ja mausta.Kumoa ne uunivuokaan.Kuullottele sipulia ja päärynäpaloja hetki ja kaada ne lihojen päälle vuokaan,sekoita.Kaada pannulle kerma ja sekoita joukkoon hieman sinappia.Kaada kerma lihojen päälle.Ripottele pinnalle juustoraastetta.Paista vuokaa alkuun 200 asteisessa uunissa puolisen tuntia.Alenna lämpö jopa 150 ja anna ruoan hautua ihan rauhassa tunnin verran.Peitä vuoka foliolla jos pinta uhkaa tummua liikaa!

Kyllä maistui,ulkoilun jälkeen :D


520863.jpg