470388.jpg

Täytteenä kalkkunaa,persikkaa ym...

1 pkt Isopaahto leipää

TÄYTE:
300 g kalkkunaleikettä silputtuna
1 prk persikoita hienonnettuna(pienempi tlk)
50 g hillosipuleita hienonnettuna
persiljaa hienonnettuna
2 dl ranskankermaa
2 dl majoneesia
ripsaus suolaa ja pippuria

Sekoita täytteen aineet keskenään.Lado kolme viipaletta leipää(joista olet leikannut reunat pois) vierekkäin kelmutetulle tarjoiluvadille,kostuta ne maidolla ja lisää päälle täytettä.Kokoa samalla tavalla yhtensä kolme täytekerrosta ja neljä leipäkerrosta(päällimmäiseksi leipäkerros).Kääri kakku tiiviisti kelmuun ja laita kevyt paino päälle ja nosta viileään yöksi.

KORISTELUUN:
hienonnettua kalkkunaleikettä
ohuita kurkkusiivuja
hienonnettua persiljaa
persikkaviipaleita
majoneesia + tilkka kermaa

Notkista majoneesia tilkalla kermaa jos haluat.Peitä kakku majoneesilla ja koristele haluamallasi tavalla!!

470390.jpg