Emman pyynnöstä kirjoitan kakun ohjeen nyt...kuva tulee myöhemmin :)Tämä oli siis Nigella Lawsonin ohje!!=)Joku hiirulainen kerkisi taas käydä ''jyrsimässä''kakun reunaa ;0D mitään koristeita ei nyt laitettu päälle ja hieman (aika paljonkin)tuo täyte valui...unohdin ne leivinpaperisuikaleet ;)
363916.jpg

3 dl muscovadosokeria(minä käytin fariinisokeria)
225 g pehmeää voita(suolatonta)
2 munaa
1,25 dl hunajaa
3,5 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1 rkl tummaa kaakaojauhetta
100 g tummaa suklaata sulatettuna
2,5 dl kuumaa vettä

Mittaa monitoimikoneeseen sokeri,pehmeä voi,munat,jauhot joihin on sekoitettu sooda,siivilöity kaakao ja sulatettu suklaa.Anna koneen sekoittaa taikina tasaiseksi(koneella tulee Nigellan mukaan parempi taikina jossa ei ole ilmaa)Lisää lopuksi koneen käydessä kuuma vesi.Kaada taikina irtopohjavuokaan,jonka pohjalla on leivinpaperi.Paista 180 asteessa noin 1 1/2 tuntia,kokeile kakun kypsyyttä välillä.Jäähdytä ja nosta kakku neljän leivinpaperista leikatun suikaleen päälle,tarjoiluvadille.

KUORRUTE.
175 g tummaa suklaata
4 rkl kuumaa vettä
1,25 dl hunajaa
75 g tomusokeria(1 dl + pari rkl päälle)

Paloittele suklaa ja hienonna sitä hieman.Kuumenna vesi kattilassa ja lisää siihen hunaja,anna kiehahtaa.Lisää hienonnettu suklaa ja nosta kattila liedeltä.Heiluttele kattilaa,niin että suklaa sulaa kauttaaltaan,älä sekoita vielä.Kun suklaa on kokonaan sulanut vatkaa se kiinteämmäksi.Lisää tomusokeria siivilän läpi koko ajan sekoittaen.Kaada kuorrute kakun päälle ja se saa valua myös reunoille!!Nyt voit poistaa leivinpaperisuikaleet,joille on valunut suklaata,näin saat tarjolle siistimmän kakun.Voit koristella kakun keltaisesta marsipaanista tehdyillä ampiaisilla.(marsipaania,suklaaraidat ja siipinä mantelilastut)
363919.jpg