327429.jpg

125 g margariinia
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl kaurahiutaleita(näitä laitoin ihan vaan kokeeksi,voi jättää poiskin)
1 tl leivinjauhetta
3 rkl vettä

Nypi margariini ja yhdistetyt kuivat aineet sekaisin.Lisää joukkoon vesi ja sekoita taikina tasaiseksi.Levitä taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille!

TÄYTE:
1 parsakaali,pestynä ja pilkottuna
150 g fetajuustoa kuutioina(3 %)
1 prk creme bonjour cuisinea(itse käytin valkosipuli-yrtit,13 %)
2 munaa

Sekoita keskenään munat ja ruoanlaittofraiche.Levitä piiraspohjalle parsakaalipalat ja fetakuutiot.Kaada päälle munaseos.Kypsennä piirasta 175 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

327431.jpg