Tämä oli ensimmäinen kerta kun kokeilin soijarouhetta ruoanlaitossa...hyvää oli!!;)

5 dl vettä
2 dl soijarouhetta
1 lihaliemikuutio
1 silputtu sipuli
1 raastettu porkkana
loraus ketsuppia
mustapippuria
tilkka vettä ja vehnäjauhoja
2 rkl ranskankermaa

Kiehauta vesi,lisää liemikuutio.Laita soijarouhe joukkoon ja anna kiehua 5-10 minuuttia.Kuullottele sipulia ja porkkanaa hetki pannulla ja lisää kastikeeseen.Lisää mausteet ja suurusta kastike veteen sekoitetuilla jauhoilla.Anna hautua vielä kymmenisen minuuttia.Lisää lopuksi ranskankerma!!Tarjoa pastan tai vaikka muusin kera!!

Tämä oli kyllä hyvä uusi tuttavuus...mies luuli ainakin hetken syövänsä jauhelihasta tehtyä kastiketta,mutta kun kerroin mitä oli,niin väitti sitten huomanneensa kyllä,mutta ei kuulemma kehdannut sanoa mitään ;0D Oli mautonta hänen mielestään ja tottahan se olikin... mautonta siinä mielessä,että kyllä tuosta se lihan maku puuttui,vaikka muuten olikin hyvää!!=)