325883.jpg

Broilerin fileet nuijitaan kevesti ja paistetaan öljy/margariiniseoksessa kypsiksi muutama minuutti per puoli.Mausta suolalla,currylla ja mustapippurilla.(pidä lämpiminä uunissa)

PUNAJUURIKASTIKE:
4 pienehköä etikkapunajuurta
2 dl kasvislientä
persiljasilppua
ripaus currya ja pippuria
2 rkl ranskankermaa
pala Aurajuustoa
(ruokakerma,vettä tai punajuurien lientä voi käyttää ohentamaan kastiketta)

Keitä pilkottuja punajuuria hetki kasvisliemessä.Hienonna ne soseeksi sauvasekoittimella.Kuummenna ja lisää mausteet,persilja,homejuusto.Anna juuston sulaa ja lisää ranskankerma!Maistele ja lisää mausteita oman makusi mukaan!(tämä ohje oli alkuperäisesti tehty kalalle ja siihen oli käytetty tilliä ym.kalalle sopivia mausteita)
Kastikkeestani tuli liian paksua,kun se unohtui hellalle ja itse höpöttelin puhelimessa!!;0D