400 g poronlihaa paloina
nokare voita
2 punasipulia silputtuna
3 dl lihalintä(kuutiosta tehy)
2 dl kermaa
1/2 pakettia aura-juustoa
pippuria

Ruskista lihat pannulla voissa.Lisää punasipuli joukkoon kuullottumaan.Laita ainekset pataan tai kattilaan ja kaada joukkoon lihaliemi ja kerma.Anna kiehua hiljalleen,kunnes liha tuntuu kypsältä.Lisää homejuusto nokareina ja anna sulaa kastikkeeseen,ripota joukkoon pippuri oman makusi mukaan.Tarjoile perunamuusin ja puolukkahillon kera!!

PERUNAMUUSI:
6 isohkoa perunaa kuorittuna ja paloiteltuna
vettä
nokare voita
suolaa
maitoa

Keitä perunat kypsiksi vedessä.Kaada vesi pois niin,että jätät tilkan perunoiden keitinvettä kattilaan.Muussaa perunat lisää joukkoon niin paljon maitoa,että saat sopivan paksuisen muusin.Sekoita joukkoon nokare voita ja suolaa oman makusi mukaan!