274439.jpg

KARAMELLISOIDUT JUUREKSET:
5-6 pientä punajuurta
2-3 porkkanaa
2-3 punasipulia
1 dl fariinisokeria
2 rkl balsamiviinietikkaa
5-6 kokonaista neilikkaa
ripaus jauhettua neilikkaa
1 tl suolaa
mustapippuria
3 rkl voita paistamiseen

Kuori ja paloittele juurekset ja sipulit.Laita pannulle voi, punajuuri ja porkkanapalat.Paista käännellen noin 10 minuuttia.Lisää sipulit ja paista vielä muutama minuutti.Lisää fariinisokeri,balsamikko,neilikat ja inkivääri.Kuumenna kunnes sokeri on sulanut.Mausta suolalla ja pippurilla!!

Tämä ohje oli uudessa Koti ja Keittiö lehdessä jouluruoissa ja tarjottiin kinkun kera...minä ajattelin että vosi sopia myös broilerin kanssa ;)

Nuijin broilerinfileitä hieman litteämmiksi ja maustoin ne suolalla,currylla ja tipalla hunajaa.Paistoin fileitä muutamia minuutteja per puoli,laitoin ne uunivuokaan ja kypsensin vielä 200 asteisessa uunissa n.5 minuuttia!!