267382.jpg

Appelsiinikakun tein sen kunniaksi ;) ensimmäistä kertaa yritin hyytelön tehdä kakun päälle(hyytelösokerista)mutta pilallehan tuo meni...kakku oli kyllä hyvää!!Neuvoja otetaan vastaan;O)

APPELSIINIKAKKU:

200 g margariinia
2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 dl appelsiinimehua
appelsiininkuorta
3 1/2 dl vehnäjauhoja
0,5 dl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta

Vatkaa margariini ja sokeri kuohkeaksi.Sekoita munat yksitellen voimakkaasti vatkaten joukkoon.Yhdistä kaikki kuivat aineet ja appelsiininkuori.Lisää ne vuorotellen appelsiinimehun kanssa margariiniseokseen.Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.Kostutin kakkua hieman vaniljamaidolla.Koristeeksi appelsiinin siivuja.

HYYTELÖSOKERIKUORRUTUS:

2 dl appelsiinimehua
1 dl hyytelösokeria

Kiehauta mehu ja lisää hyytelösokeri.Kiehauta uudelleen ja ja anna jäähtyä hetki.Levitä liemi lusikalla appelsiinien ja kakun päälle!!
(toivottavsti onnistut tässä paremmin kuin minä);)